NYA KLÄDER PÅ PANFU

 hejjj det har  kommit nysa kläder vist är dom snyga  PENFU

HEJ EN TÄVLING PÅ GÅNG

hejjj alla   jag ska ha en till  TÄVLING!!!!!!!!   bra va   ok   priset  den här gången  är  att få en fin  bokal på min blogg  plus ert namn komer visas i min blogg   ok  fråga 1VAD HETER JAG PÅ RIKTIGT ok  alternativ 1 ludis01  2luddis01  3 ludde01   ok det va  första frågan  2ÄR JAG GULDPANDA PÅ PANFU    1nej  2ja  ok    komentera svaren   PENFU

NYA KLÄDERPÅ PANFU

hejjj det har komit nya kläder  dom ser ut som en fågel tycker jag   PENFU!!!!!!

HEJJ BLOGG STAFETEN

hejjj alla   pandor  om jag skule bli med i blogg stafeten  kan ni rösta då på min blogg  ok ni är bäst då   PENFU!!!!


HEJ VIST VA FILMEN BRA

 hejj alla pandor vist va filmen   bra   jag har en bild          och sen en när jag träffade ella och max

HEJ JAG KOMER GÅ IN I DAG

 hejjj allla i dag komer jag loga in på panfu klockan halv8 ok   på pandamonium   ses då

HEJ VIL NI VETA VAD JAG HETER PÅ PANFU

hejj alla jag heter faktis  ludis01 på panfu

NYA KLÄDER PÅ PANFU OCH VEM SOM VAN TÄVLINGEN

hejjjjj jag är tilbaka  det har komit nya kläder på panfu och vem som van tävlingen vaaa     mina123  gratis mina du har vunit   hej då

NYA KLÄDER PÅ PANFU

 hejj det har komit nya kläder  vist är dom snyga  PENFU!!!!!

HEJ EN TÄVLING PÅ GÅNG

hej jag håller på med en tävling och den här gången så är priset  jag bätalar ett gratis guld paket  BRA VA!!!!!!   men bara en som kan vina ni får skriva i komentarerna svaret   ok   fråga     1 har jag en kompis som hetter linus alternativ  1 nej   2 jaok fråga 2 vad heter min kompis linus på panfu  alternativ 1anderson123   2anders01  3anderson01  ok sista frågan  3 har min kompis linus en lilerbror  1nej  2 ja  ok det va alla frågor hej då PENFU!!!!!

I DAG SKAFA JAG SKYPE

hej i dag skafa jag skype och det är kul om ni har det komentera vad ni hetter så komer jag få er ok   men jag har en vän som heter linus han hade en blogg som hetter alglinus.blogg.se men han tog bort den men hej då PENFU!!!

I DAG TRÄFFA JAG ELLA OCH MAX

hejj alla i dag träfade jag ella och max jag har tyver ingen bild men jag träffa dom men hej dåå   PENFU!!!!

SLOT RÄGÅRDEN ÄR KLAR

ja ny är slot trädgården klar den är getter fin  och max har gu ramlat ner i ett hål och föresten min kompis när han var i panfu så ramlade han ner i ett hål med  men jag bähretar mer i morgon   PENFU!!!!!!!!!

NYA KLÄDER OCH GULDPANDA DAG I MORGON

hejj!!!!!! alla det har komit nya kläder ganska snyga och det är guldpanda dag i morgon jag brukar inte göra nåt specielt för jag är ju redan guld panda komentera vad ni brukar göra när det är guldpanda dag ok  jag har en röstning på gång      ok ni får rösta på komentarerna ok   1 tycker ni jag ska lega ner bloggen2 eller fotsäta ok men hejdå   PENFU!!!

NYT SLOT

så här komer sloträgården se ut på lördag snykt va jag fick den av ella och max och på fredag är det member dag på pandanda och undra när det är de på panfu för panfu är ju bara bäst det äger fett dom är bra på att göra nya saker men hej då som jag brukar sega PENFU!

NYA KLÄDERPÅ PANFU

har ni sett dom nya kläderna på panfu värsta snyga tycker jag och jo föresten vill ni veta vilka som van mellan panfu och pandanda är     PANFU!  ja panfu van  hej då som jag brukar sega PENFU!

SNART ÄR DET MEMBER DAG I PANDANDA OCH EN DUEL MELAN PANFU OCH PANDANDA

HEJJJ snart är det daks för member dag och en tävling melan lomise och henry jag hejer på lomise och lomise van tävlingenhon svarade alla rär som jag brukar sega PENFU!

EN TÄVLING

hejjj alla jag har en tåvling på gång skriv svaren i komentaren den som seger rätt får tråfa mig en hell dag i panfu skälv ok fråga     1vad hetter jag på panfu   2vad hetter dom som styr över panfu  3väm vann stafeten. ok det va alla frågor  hej då    PENFU!

JAG VILL HA EN BLOGG LÄNK PÅ PANFU

jag vill ha en blogg länk på panfu bara för att dom kan se den

nya hus djur på panfu

har ni sett dom nya djuren på panfu dom är jäte roliga och dom hetter pokopets min favorit är marieta           PENFU!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0